Herstellen van palletten

De palettencentrale is uw betrouwbare partner voor palletten. Door onze ervaring en vaste waarde in de Belgische pallettenindustrie bieden wij steeds een kwalitatieve en flexibele service voor uw nieuwe palletten. Naast het verkopen en sorteren van palletten, herstellen wij ook uw paletten zowel kleine als grote formaten.

Meer info

Sorteren van palletten

Het juist sorteren van uw palletten is belangrijk voor een optimaal distributie- en productieproces. Wij sorteren uw palletten, zowel kleine als grote formaten. Beschadigde palletten worden geselecteerd en uit de poel gehaald om minder stilstand in uw automatisatie te garanderen. Zo bieden wij u ondersteuning voor deze optimalisatie. 

Meer info

Heftruckwerken

Naast de mogelijkheid om een heftruck of vorklift te huren, stellen wij ook een heftruckchauffeur ter beschikking om u ter plaatse uit de nood te helpen. Wij komen naar uw bedrijf om de goederenbehandeling en goederenuitvoer in goede banen te leiden. 

Meer info

Poetshulp voor een propere werkvloer

Een gestructureerde aanpak is noodzakelijk om de orde en netheid op de werkvloer te garanderen. Het optimaal benutten van de werkvloer kunnen wij garanderen door heftruckwerk of een chauffeur ter beschikking te stellen voor het sorteren en plaatsen van uw paletten. Daarnaast biedt de palettencentrale ook poetshulp aan om uw werkvloer proper te houden. 

Meer info

Optimalisatie supply chain management

De palettencentrale biedt verschillende producten en diensten aan om u te helpen bij uw productie- en distributietoepassingen. Wij bieden een ruim assortiment aan voor de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands paletten alsook industrieel verpakkingshout. 

Meer info